Μετρό Καλαμαριάς: Η διάνοιξη της Πόντου και ρυμοτομικές αλλαγές στη συνάντηση Δαρδαμανέλη - Ταχιάου

24/2/2020 17:15    τι συζητήθηκε
Συνάντηση είχε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, με τον Πρόεδρο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε., Νίκο Ταχιάο. 

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκε το θέμα της διάνοιξης της οδού Πόντου, που είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία του Μετρό, το κόστος απαλλοτρίωσης της οποίας φθάνει τα 12 εκατομμύρια €.

Επίσης τονίστηκε και η ανάγκη τροποποίησης του ρυμοτομικού σχεδίου στην περιοχή του γηπέδου «Αριστοτέλης».

Οι αναγκαίες αυτές τροποποιήσεις στην περιοχή θα εξασφαλίσουν 44 θέσεις στάθμευσης οχημάτων αλλά και την απρόσκοπτη λειτουργία του γηπέδου.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να εντείνουν τις κοινές προσπάθειές τους, ώστε να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στην επίλυση αυτών των θεμάτων.

Ταυτόχρονα, ο Δήμαρχος κ. Δαρδαμανέλης ζήτησε από τον κ. Ταχιάο, ο οποίος και δεσμεύτηκε ότι, η ΑΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ θα κάνει όλες εκείνες τις απαιτούμενες εργασίες, προκειμένου να ανοίξει μέσα στο επόμενο διάστημα η οδός Μεταμορφώσεως, η οποία θα διευκολύνει τους επιχειρηματίες της γύρω περιοχής και θα επαναφέρει την κυκλοφορία τόσο των πεζών, όσο και των διερχομένων αυτοκινήτων στην κανονικότητα.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ναταλία Παντελίδου.



Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki
Κλασικά Έπιπλα