Ανοίγει σήμερα το βράδυ η αυλαία του EuroPride 2024

21/6/2024 13:40    Το πρόγραμμα
Η μεγάλη παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου



Από σήμερα αρχίζουν οι εκδηλώσεις του Thessaloniki EuroPride 2024, οι οποίες θα κορυφωθούν με την πορεία της παρέλασης που θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου, 29 Ιουνίου 2024, από το πάρκο της ΧΑΝΘ.

Η επίσημη τελετή έναρξης θα γίνει απόψε στις 21.00 στο θέατρο των Εποχών, στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Σε ότι αφορά την παρέλαση, θα κινηθεί κατά μήκος της οδού Τσιμισκή κι έπειτα μέσω της οδού Βενιζέλου θα κατευθυνθεί στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, καταλήγοντας στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Μετά τη παρέλαση θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με την οποία θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις του Thessaloniki EuroPride 2024.


Μουσική, θέατρο, ξεναγήσεις, εικαστικά και προβολές ταινιών και ντοκιμαντέρ περιλαμβάνονται στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην πόλη μας με αφορμή το EuroPride 2024 Thessaloniki.



Μεταξύ των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν τα εξής:

Συναυλία με Παπαρίζου - Δεληβοριά - Μαραβέγια


Στις 27 Ιουνίου, ξεκινώντας στις 20:00 στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδιά μουσικής και διασκέδασης με μερικά από τα πιο εμβληματικά αστέρια της Ελλάδας: την Έλενα Παπαρίζου, τον Φοίβο Δεληβοριά και τον Κωστή Μαραβέγια . Επίσης θα παρουσιαστούν drag show από τους ερμηνευτές Heelcat, Angel Seemen, Nicole Nasty Tammy Tsanaka, Cake Boi, A Man To Pet και Dr. Oglie Boss. Το παρών θα δώσουν οι θρυλικές drag queens Fatality και Raw Bee Candles !

“Τo πιο όμορφο σώμα που έχει βρεθεί ποτέ σε αυτό το μέρος”

Στις 22/6 ώρα 21.30 στο θέατρο Κήπου στη Θεσσαλονίκη θα παρουσιαστεί η παράσταση με τίτλο “Τo πιο όμορφο σώμα που έχει βρεθεί ποτέ σε αυτό το μέρος”.

Ο Αργύρης Ξάφης ερμηνεύει κι αποκαλύπτει όλους τους εμπλεκόμενους χαρακτήρες γεγονότων που κόβουν την ανάσα. «Δεν υπάρχει τίποτα πιο προκλητικό κι επαναστατικό από την ομορφιά.» Όσα δε λέγονται, οδηγούν στον αφανισμό των ηρώων, πραγματικό και υπαρξιακό. Ζωντανοί-νεκροί βυθισμένοι στους πόθους και στα ένστικτά τους, εγκλωβισμένοι στον καθωσπρεπισμό και σε στερεοτυπικές κατασκευές. Πόσο συνένοχοι είμαστε όταν μένουμε απλοί θεατές αυτής της ανθρωποφαγίας;

Το καθηλωτικό κείμενο του Ζουζέπ Μαρία Μιρό βρήκε τον ιδανικό ερμηνευτή στο πρόσωπο του Αργύρη Ξάφη ο οποίος, υπό τη σκηνοθετική οδηγία της Ζωής Ξανθοπούλου, μας παραδίδει έναν καταιγιστικό μονόλογο, μια από τις πιο μεστές και συναρπαστικές ερμηνείες της χρονιάς, ένα πραγματικό παραστασιακό επίτευγμα. Μετά τα διαδοχικά sold out και τις αποθεωτικές κριτικές, “Το πιο όμορφο σώμα που έχει βρεθεί ποτέ σε αυτό το μέρος” έρχεται για μια και μόνο παράσταση στο θέατρο Κήπου στην Θεσσαλονίκη για την έναρξη του EuroPride 2024.

Το έργο του βραβευμένου Καταλανού συγγραφέα Ζουζέπ Μαρία Μιρό, γραμμένο το 2020 (Βραβείο BORN 2020 και Εθνικό Βραβείο Δραματουργίας 2022) ξεκινάει με την υποσημείωση “Γραμμένο για έναν ή μια ηθοποιό. Το φύλο του δεν ενδιαφέρει. Ούτε η ηλικία του. Ούτε η σωματική διάπλαση.”

Ένας έφηβος, το πιο όμορφο αγόρι σε όλη την περιοχή, βρίσκεται νεκρό στη μέση του πουθενά. Με αφορμή αυτό το γεγονός, ξεδιπλώνεται η παθογένεια μιας ολόκληρης κοινωνίας, της κλειστής κοινωνίας μιας επαρχίας. Από τη μία πλευρά οι “νοικοκυραίοι”, από την άλλη οι “σειρήνες”. Παιδεραστία, ομοφοβία, ένοχα μυστικά, καταπιεσμένες ζωές κι ένα τραγούδι που ξυπνά τις πιο εφιαλτικές αναμνήσεις.

Προβολές από το ΦΚΘ

Το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης δείχνει έμπρακτα την υποστήριξή του στο EuroPride 2024 μέσα από μια σειρά από προβολές ταινιών, δράσεις και εκδηλώσεις, που συνδυάζουν το ποιοτικό σινεμά, την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση σε ζητήματα ορατότητας.

Το Λιμάνι μετατρέπεται για άλλη μια φορά σε υπέροχο θερινό σινεμά και μας προσκαλεί να απολαύσουμε κάτω από τον νυχτερινό ουρανό τη βρετανική πολιτική κωμωδία Pride του Μάθιου Γουόρκας, την Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 21:30, με είσοδο ελεύθερη.

Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, η ταινία μας μεταφέρει στο –όχι και τόσο μακρινό– 1984, όταν μια ομάδα λονδρέζων ακτιβιστών από ομοφυλόφιλους άνδρες και γυναίκες αποφασίζουν να στηρίξουν τις οικογένειες των ανθρακωρύχων στην Ουαλία, που απεργούν εδώ για αρκετό καιρό ενάντια στα σκληρά μέτρα που είχε λάβει η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της Μάργκαρετ Θάτσερ. Το συνδικάτο διστάζει να λάβει την υποστήριξή τους, όταν όμως οι ακτιβιστές αποφασίζουν να πάνε απευθείας στους εργάτες, δύο εντελώς διαφορετικές κοινότητες ενώνονται σε μια απρόσμενα ελπιδοφόρα και και θαρραλέα συνεργασία.

Μια ταινία πολιτική, για την αλληλεγγύη και τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά ταυτόχρονα feelgood, διασκεδαστική και τρυφερή, διανθισμένη με ξέφρενη μουσική, συγκίνηση και το μοναδικό βρετανικό χιούμορ. Οι εξαιρετικοί Μπιλ Νάι και Ιμέλντα Στόντον, Ντομινίκ Γουέστ, Άντριου Σκοτ κλέβουν την παράσταση σε μία ταινία που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Καννών το 2014, κερδίζοντας τον Queer Φοίνικα. Στις Χρυσές Σφαίρες την ίδια χρονιά ήταν υποψήφια για το βραβείο Καλύτερης Ταινίας - Μιούζικαλ ή Κωμωδίας, ενώ απέσπασε βραβείο BAFTA το 2014 για Εξαιρετικό ντεμπούτο από βρετανό σεναριογράφο, σκηνοθέτη ή παραγωγό.

Με την προβολή του Pride το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης υποστηρίζει τις εκδηλώσεις του EuroPride 2024 Thessaloniki. Η προβολή πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Η ταινία είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 15 ετών.

Προβολές Σινεμά με Θέα

Επιπλέον, αγαπημένες ταινίες θα προβληθούν στο Σινεμά με Θέα, το καλύτερο θερινό σινεμά της πόλης, που διοργανώνουμε μαζί με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης:

Ο Επόμενος σταθμός της Ντανιέλ Λέσοβιτς, μια συναρπαστική διαδρομή ενηλικίωσης, αυτογνωσίας και σεξουαλικής αφύπνισης, με φόντο τη σκληρότητα αλλά και τις αμέτρητες όψεις της της Νέας Υόρκης, θα προβληθεί τη Δευτέρα 24 Ιουνίου.

Η «Στρέλλα» του Πάνου Χ. Κούτρα, μία από τις σπουδαιότερες ταινίες του σύγχρονου ελληνικού σινεμά, η οποία μας υπενθυμίζει ότι η αγάπη και η οικογένεια βρίσκουν πάντα τον δρόμο τους ακόμη και στα πιο δύσβατα μονοπάτια, θα προβληθεί την Τρίτη 25 Ιουνίου.

Το «ΑΚΟΕ/ΑΜΦΙ: Η ιστορία μιας επανάστασης (*Να κοιμάμαι στο στήθος του…)» του Ιωσήφ Βαρδάκη, ένα συναρπαστικό ντοκιμαντέρ που μας ταξιδεύει στις απαρχές του γενναίου αγώνα της gay κοινότητας στην Ελλάδα για ίσα δικαιώματα, ορατότητα και αποδοχή, θα προβληθεί την Τεταρτη 26 Ιουνίου.

Και οι τρεις προβολές πραγματοποιούνται με δωρεάν είσοδο, με την έκδοση ειδικού δελτίου.

Eιδική προβολή στην αίθουσα Παύλος Ζάννας

To ντοκιμαντέρ Intersex (Entre Deux Sexes), που κατεδαφίζει τα καταπιεστικά στερεότυπα που συνοδεύουν την ταυτότητα φύλου, φέρνοντας στο προσκήνιο ιστορίες ανθρώπων που ανακάλυψαν με θάρρος και επιμονή τον αληθινό εαυτό τους, θα προβληθεί στην αίθουσα Παύλος Ζάννας του Ολύμπιον την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 18.00.

Συνέδριο Human Rights Conference

Το Φεστιβάλ υποστηρίζει το συνέδριο Human Rights Conference, το οποίο θα φέρει στο προσκήνιο τις προκλήσεις, τα προβλήματα, την πρόοδο αλλά και τον συνεχή αγώνα που απαιτεί ο στόχος των ίσων δικαιωμάτων για όλους. Το συνέδριο θα διεξαχθεί από τις 26 έως τις 28 Ιουνίου στο Ολύμπιον.

“Σημάδια στο Χρόνο: Η Queer Ιστορία της Θεσσαλονίκης”

Από την Παρασκευή 21 έως και το Σάββατο 29 Ιουνίου, η Θεσσαλονίκη ζει στο ρυθμό του πανευρωπαϊκού φεστιβάλ υπερηφάνειας EuroPride 2024 και η dot2dot, σε αποκλειστική συνεργασία με τη διοργάνωση, σας ξεναγεί στην queer ιστορία της πόλης!

Ποια είναι τα σημεία του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης που άφησαν τα σημάδια τους μέσα στο χρόνο; Ποιες είναι οι ιστορίες της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητάς της; Τι σχέση έχει ένας άνδρας 2.300 χρόνων, ένα καφενείο στο λιμάνι, μια αυτοκτονία στα Δικαστήρια και τα Λουτρά Παράδεισος;

Σε μια ξεχωριστή περιπατητική ξενάγηση με την υπογραφή της πολιτιστικής εταιρείας dot2dot, οι συναρπαστικές ιστορίες των ανθρώπων της πόλης συνδέονται με κτίρια-τοπόσημα, πλατείες, αγορές και γειτονιές πολυσύχναστες αλλά και του περιθωρίου, γειτονιές φωτεινές αλλά και σκοτεινές. Σε κάθε βήμα της διαδρομής, live performances, φωτογραφίες, ήχοι και αντικείμενα πρωταγωνιστών αποκαλύπτουν ένα νέο κεφάλαιο στην ιδιαίτερη και πολύχρωμη ιστορία της Θεσσαλονίκης.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Απαραίτητη η προκράτηση.

«Ντίνος Χριστιανόπουλος – Το Ταγκαλάκι»

Ύστερα από έναν κύκλο sold out παραστάσεων στην Αθήνα, η παράσταση «Ντίνος Χριστιανόπουλος – Το Ταγκαλάκι» ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 23 Ιουνίου ώρα 21.30, στο Θέατρο Κήπου, στο πλαίσιο του EuroPride 2024.

Μέσα από αυτό το καινούργιο θεατρικό έργο του δημοσιογράφου, κινηματογραφιστή και συγγραφέα Αντώνη Μποσκοΐτη, αναδεικνύονται οι δύο όψεις του Ντίνου Χριστιανόπουλου, του μεγάλου ποιητή και του ανθρώπου των αντιφάσεων.

Η παράσταση αποτελεί θεατροποίηση μιας συνέντευξης επικών διαστάσεων που είχε παραχωρήσει ο Ντίνος Χριστιανόπουλος στον Αντώνη Μποσκοΐτη το 2013 και που είχε δημοσιευθεί στο βιβλίο «18 συνεντεύξεις – Σαν μονόπρακτα» του δημοσιογράφου και σκηνοθέτη.

Τον Ντίνο Χριστιανόπουλο υποδύεται ο Χάρης Φλέουρας, ηθοποιός που εργάζεται ακατάπαυστα στο θέατρο από το 1998 (Ρέππας – Παπαθανασίου, Κραουνάκης, Τσιάνος, Κάλμπαρη, Καλογρίδης) και που για τρεις συνεχείς χρονιές έκανε σεμινάρια υποκριτικής δίπλα στους Ντάριο Φο – Φράνκα Ράμε.

Μαζί του επί σκηνής ο Αντώνης Μποσκοΐτης ως ο interviewer του ποιητή. Τη μουσική και το τραγούδι της παράστασης υπογράφει ο Γιώργης Χριστοδούλου, σε στίχους του Θωμά Κοροβίνη και σε ερμηνεία του Παντελή Θεοχαρίδη.

Ελεύθερη είσοδος.

Οργάνωση παραγωγής: Τεχνότροπον – Artway Cultural Productions.

«Απόηχοι. Μαρτυρίες μιας γενιάς».

Η The Basket Gallery (Καραολή & Δημητρίου των Κυπρίων 36) συμμετέχει στο EuroPride2024 Thessaloniki φιλοξενώντας την έκθεση «Απόηχοι. Μαρτυρίες μιας γενιάς». Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 20 Ιουνίου, ώρα 19:00.

Μέσα από τα πορτραίτα και την αφήγηση πέντε ανθρώπων μέσης και μεγαλύτερης ηλικίας βγαίνει στο προσκήνιο το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μιας ΛΟΑΤΚΙ+ γενιάς. Μια γενιά που ήρθε αντιμέτωπη με μια συντηρητική κοινωνία και βίωσε διακρίσεις και προπηλακισμούς. Τόλμησε τη φυλομετάβαση. Πέρασε από τις συμπληγάδες του AIDS και θρήνησε απώλειες αγαπημένων φίλων και εραστών. Χειραφετήθηκε μέσα από τους αγώνες του ΛΟΑΤΚΙ+ κινήματος. Γιόρτασε την ορατότητα στο Pride. Πανηγύρισε το σύμφωνο συμβίωσης και τον γάμο.

Και τώρα βλέπει στο γύρισμα του βίου της τις προκλήσεις της τρίτης ηλικίας.

Μια εγκατάσταση με φωτογραφικά πορτραίτα και προβολή βίντεο. Οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν την εμπειρία τους σκανάροντας ένα QR code για να δουν στο κινητό τους βίντεο με τη μαρτυρία των προσώπων που απεικονίζονται στα πορτραίτα.

Φωτογραφία: Ευστρατία Κατσαφάρου, Κινηματογράφηση: Γεώργιος Γιαννόπουλος, Επιμέλεια: Γιώργος Φραγκάκης. Μια παραγωγή του 2024 από τους Rainbow Seniors, σωματείο για την υποστήριξη ΛΟΑΤΚΙ+ μεγαλύτερης ηλικίας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης τα ωράρια επίσκεψης διαμορφώνονται ως εξής: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 17:00 – 20:30 και Σάββατο, Κυριακή: 11:00 – 15:00.

Δύο εκθέσεις στο Goethe-Institut Thessaloniki

Στα εγκαίνια δύο μοναδικών εκθέσεων που παρουσιάζονται από τις 20 έως τις 28 Ιουνίου μας καλεί η Γκαλερί του Goethe-Institut Thessaloniki, στο πλαίσιο του EuroPride 2024.

Πρόκειται για τις εξής εκθέσεις:

α) APRIL FOOLS της Γεωργίας Λαλέ

Ένας φόρος τιμής στην Κυριακή Γρίβα, 28 ετών, που την Πρωταπριλιά του 2024 δολοφονήθηκε μπροστά από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της.

β) A LESBIAN LIFE της Maria Cyber

Εικόνες μιας λεσβιακής ζωής από μια από τις πρώτες ακτιβίστριες στην ελληνική LGBTQI+ σκηνή.

Τα εγκαίνια των δύο εκθέσεων θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 20.06.2024, 20:00, στο Ινστιτούτο Γκαίτε.

Είσοδος Ελεύθερη.

Ομαδική εικαστική έκθεση στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης

Ογδόντα Έλληνες καλλιτέχνες παρουσιάζουν έργα τους σε έκθεση που διοργανώνει το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης μαζί με την ομάδα Double Trouble, στο πλαίσιο του EuroPride 2024 Thessaloniki, υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Γαλλίας και με την υποστήριξη του Thessaloniki Pride.

Η έκθεση αυτή, που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, επιχειρεί να αναδείξει το δικαίωμα στην ορατότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, την υποστήριξη στον σεβασμό κάθε διαφορετικότητας, της ελευθερίας του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας φύλου, την καταπολέμηση των διακρίσεων, της τρανσφοβίας και της ομοφοβίας.

Είσοδος ελεύθερη

Διάρκεια: 6-26 Ιουνίου 2024.

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης συμμετέχει με δράσεις

Το ΑΠΘ συμμετέχει με συγκεκριμένες δράσεις στο EuroPride 2024, που θα φιλοξενηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 21-29 Ιουνίου 2024.

Η απόφαση αυτή εντάσσεται στους άξονες δράσης για την προώθηση της ισότητας των φύλων στο ΑΠΘ που περιλαμβάνει το «Σχέδιο Δράσης για την Ισότητα των Φύλων (ΣΔΙΦ)- ΑΠΘ» το οποίο έχει εγκριθεί από τη Σύγκλητο του ΑΠΘ, το 2022.

Η ανάπτυξη ενός συμπεριληπτικού, ευαίσθητου ως προς το φύλο, ασφαλούς, υποστηρικτικού εργασιακού και μαθησιακού περιβάλλοντος για όλα τα ΛΟΑΤΚΙ+ μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, χωρίς διακρίσεις και παρενόχληση, είναι στους άξονες προτεραιότητας του Σχεδίου Δράσης για την Ισότητα των Φύλων (ΣΔΙΦ)-ΑΠΘ. Σε αυτό το πλαίσιο, το ΑΠΘ δεσμεύτηκε να εφαρμόσει καλές πρακτικές, προκειμένου να διασφαλίσει την ισότιμη πρόσβαση και ενδυνάμωση όλων των ΛΟΑΤΚΙ+ μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας, που αποτελεί προϋπόθεση και συστατικό (και) της ακαδημαϊκής αριστείας. Μια από τις δράσεις είναι η συμμετοχή του ΑΠΘ στα «φεστιβάλ υπερηφάνειας» και οι ανακοινώσεις για άλλες παγκόσμιες ημέρες.

Το ΑΠΘ συμμετέχει στο EuroPride 2024 - ένα πανευρωπαϊκό γεγονός - με τις εξής δράσεις:

α. Ανάρτηση rainbow σημαίας

β. Προβολή του ντοκιμαντέρ του Ιωσήφ Βαρδάκη με τίτλο: «ΑΚΟΕ – ΑΜΦΙ: Η ιστορία μιας επανάστασης (Να κοιμάμαι στο στήθος του)», που έγινε την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024,στην Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ.

γ. Συμμετοχή στην παρέλαση υπερηφάνειας το Σάββατο 29 Ιουνίου
Επόμενο Προηγούμενο
 

Ευρωπαϊκή διάκριση για το 10o Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς

Ευρωπαϊκή διάκριση για το 10o Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς

17:42 27/6/2024

Μία σημαντική διάκριση

«Εξωγήινοι» και έντονα… συναισθήματα στο «Cine Αύρα»

«Εξωγήινοι» και έντονα… συναισθήματα στο «Cine Αύρα»

14:26 27/6/2024

Πέμπτη 27 Ιουνίου έως την Τετάρτη 2 Ιουλίου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Πέμπτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Πέμπτη στην Καλαμαριά

09:00 27/6/2024

Πέμπτη 27/6

Η Ελένη Φουρέιρα θα «ξεσηκώσει» απόψε τη Θεσσαλονίκη

Η Ελένη Φουρέιρα θα «ξεσηκώσει» απόψε τη Θεσσαλονίκη

15:56 26/6/2024

Πού θα γίνει, τα εισιτήρια

Έρχεται το Φεστιβάλ Βιβλίου στη Νέα Παραλία

Έρχεται το Φεστιβάλ Βιβλίου στη Νέα Παραλία

13:22 26/6/2024

Με 110 εκθετήρια και χιλιάδες τίτλους βιβλίων

Η «Ελπίδα» για την ενδοοικογενειακή βία: αναγνωρίΖΩ, αντιΔΡΩ

Η «Ελπίδα» για την ενδοοικογενειακή βία: αναγνωρίΖΩ, αντιΔΡΩ

13:06 26/6/2024

Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών η 26η Ιουνίου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τετάρτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τετάρτη στην Καλαμαριά

13:02 26/6/2024

Τετάρτη 26/6

Δήμος Καλαμαριάς και Δήμος Θεσσαλονίκης υπέγραψαν προγραμματική σύμβαση για τη διαχείριση των αστικών αποβλήτων

Δήμος Καλαμαριάς και Δήμος Θεσσαλονίκης υπέγραψαν προγραμματική σύμβαση για τη διαχείριση των αστικών αποβλήτων

12:32 25/6/2024

Μία προγραμματική σύμβαση με βαρύνουσα και πολυεπίπεδη σημασία για την Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τρίτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τρίτη στην Καλαμαριά

12:32 25/6/2024

Τρίτη 25/6

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Κυριακή στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Κυριακή στην Καλαμαριά

09:00 23/6/2024

Κυριακή 23/6

Κλασικά Έπιπλα