Γκάζια Σπίρτζη στην διοίκηση του ΟΑΣΘ

18/1/2018 15:06    Δήλωση Παππά (video)
Να επιταχυνθούν και να δρομολογηθούν όλες οι κινήσεις της νέας διοίκησης του ΟΑΣΘ ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης ζήτησε χθες σε διπλή σύσκεψη στο ΥΜΑΘ, ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης.

Όπως διαβάζουμε στο thessnews, oι δύο κυβερνητικές συσκέψεις της ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με τις διοικήσεις ΟΑΣΘ και ΟΣΕΘ ξεχωριστά, έγινε με πρωτοβουλία του γραφείου του Πρωθυπουργού μετά τα πολλά παράπονα των πολιτών για τις υπηρεσίες που παρέχει ο κρατικός ΟΑΣΘ.

Όπως εξήγησε στις δύο διοικήσεις ο υπουργός, ο βασικός σκοπός της συνάντησης ήταν να τρέξουν γρήγορα και να επιλυθούν θέματα με βασικότερο αυτό της καλύτερης εξυπηρέτησης του κοινού και να ενισχυθεί η προσπάθεια για την ενδυνάμωση τόσο του ΟΑΣΘ όσο και του ΟΣΕΘ. Τέθηκαν επίσης τα ζητήματα του στόλου των λεωφορείων (αριθμός, συντήρηση) καθώς και της ορθότερης κατάτμησης του προσωπικού ώστε να βελτιωθεί το συγκοινωνιακό έργο.   

Επανακαθορισμός των λεωφορειακών γραμμών 

Από την συζήτηση δεν μπορούσε να λείψει το θέμα της κατάργησης της γραμμής 25 του ΟΑΣΘ, μιας και την ίδια ώρα ήταν σε εξέλιξη έκτακτο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Νεάπολης – Συκεών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ThessNews ειπώθηκε στον υπουργό ότι δεν υπάρχει θέμα κατάργησης της γραμμής αλλά επανακαθορισμού συνολικά των γραμμών όπου είναι εφικτό. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ αντίστοιχες σκέψεις και μελέτες γίνονται και για άλλες λεωφορειακές γραμμές αλλά οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μετά από διαβούλευση με την τοπική κοινωνία και τους αντίστοιχους δήμους καθώς στόχος είναι οι όποιες αλλαγές να βελτιώσουν το συγκοινωνιακό έργο και όχι να προκαλέσουν επιπλέον προβλήματα.

Δήλωση Παππά στο ΡΘ: Καμία αμφισβήτηση από τον Χρήστο Σπίρτζη

Oι σχέσεις μας είναι κάτι παραπάνω από καλές, δήλωσε στο ΡΘ ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς ερωτηθείς για δημοσιεύματα που έφεραν τον υπουργό Yποδομών δυσαρεστημένο με την κατάσταση στον ΟΑΣΘ. 

Δεν εκδηλώθηκε καμία αμφισβήτηση, δεν ξέρω από πού διαρρέουν όλα αυτά, πρόσθεσε ο κ. Παππάς. Αναφορικά με το ενδεχόμενο κατάργησης της γραμμής 25 στην Νεάπολη, τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία κατάργηση αλλά συγχωνεύσεις για την βελτίωση του συγκοινωνιακού έργου. Όλα τα άλλα είναι αποκυήματα της φαντασίας, σημείωσε.




Επόμενο Προηγούμενο
 

Μια παράσταση για τη θάλασσα, δίπλα στη θάλασσα

Μια παράσταση για τη θάλασσα, δίπλα στη θάλασσα

19:00 12/4/2025

Ταξίδι στον κόσμο του Νίκου Καββαδία στο Remezzo στις 13/04 - 8:00 μμ - 10:00 μμ

Θεσσαλονίκη: Από Ιούνιο τα έργα στην Πλατεία Ελευθερίας

Θεσσαλονίκη: Από Ιούνιο τα έργα στην Πλατεία Ελευθερίας

15:00 12/4/2025

Πότε κλείνει το πάρκινγκ

Κύπελλο Ελλάδος: Στις 17 Μαΐου με ξένους διαιτητές ο τελικός

Κύπελλο Ελλάδος: Στις 17 Μαΐου με ξένους διαιτητές ο τελικός

12:00 12/4/2025

Στο ΟΑΚΑ αναμένεται να βρεθούν πάνω από 45.000 φίλαθλοι

Εφημερεύοντα Φαρμακεία το Σάββατο στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία το Σάββατο στην Καλαμαριά

09:00 12/4/2025

Σάββατο 12/4

Θεσσαλονίκη: Σινεμά με 1 + 1 εισιτήρια στο κέντρο

Θεσσαλονίκη: Σινεμά με 1 + 1 εισιτήρια στο κέντρο

20:00 11/4/2025

Ποιες μέρες, όλες οι ταινίες

Thessaloniki Flea Market 2025: 2ημερη Ανοιξιάτικη Υπαίθρια Αγορά στο Τόξο της Δ.Ε.Θ.

Thessaloniki Flea Market 2025: 2ημερη Ανοιξιάτικη Υπαίθρια Αγορά στο Τόξο της Δ.Ε.Θ.

17:25 11/4/2025

12 Απρ - 13 Απρ 2025

Χωρίς ταξί θα μείνει για 24 ώρες η Θεσσαλονίκη

Χωρίς ταξί θα μείνει για 24 ώρες η Θεσσαλονίκη

14:00 11/4/2025

Ποια ημέρα, γιατί απεργούν

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Παρασκευή στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Παρασκευή στην Καλαμαριά

09:00 11/4/2025

Παρασκευή 11/4

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων Θεσσαλονίκης

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων Θεσσαλονίκης

16:39 10/4/2025

Από σήμερα 10/4

Μελέτη της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας για την ανάπλαση της χερσαίας ζώνης του Αλιευτικού Καταφυγίου Ν. Κρήνης

Μελέτη της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας για την ανάπλαση της χερσαίας ζώνης του Αλιευτικού Καταφυγίου Ν. Κρήνης

12:39 10/4/2025

Ομόφωνο «ναι» του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς

Κλασικά Έπιπλα