Οι συναυλίες του καλοκαιριού στη Θεσσαλονίκη

28/5/2024 12:13    Από ονόματα της hip hop σκηνής, μέχρι αυτά της pop και από το λαϊκό ρεπερτόριο μέχρι το έντεχνο
ΙΟΥΝΙΟΣ

Θανάσης Παπακωνσταντίνου – Θέατρο Γης (31/5 – 1-2/6)

Τις τελευταίες συναυλίες της καριέρας του ανακοίνωσε για φέτος ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και όπως αναμενόταν είναι ήδη όλες sold out.

Κωνσταντίνος Βήτα – Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών (5/6)

Ο Κωνσταντίνος Βήτα αυτό το καλοκαίρι έρχεται κοντά μας παρουσιάζοντας καινούργια αλλά και παλιά αγαπημένα τραγούδια από όλη του την δισκογραφία.

ΠΥΞ ΛΑΞ – Θέατρο Γης (8/6)

Οι ΠΥΞ ΛΑΞ αναζητούν και χτίζουν νέες μουσικές ταυτότητες. Δεν τραγουδούν μόνο για τις «παλιές» και τις νέες αγάπες, αλλά τολμούν και γι’ αυτό, παραμένουν όχι μόνο κλασικοί αλλά και μοντέρνοι ταυτόχρονα.

Rotting Christ – Θέατρο Γης (9/6)

Το μεγαλύτερο Ελληνικό Μetal συγκρότημα όλων των εποχών, οι Rotting Christ έρχονται στο Θέατρο Γης στις 9 Ιουνίου σε ένα ξεχωριστό show που ετοιμάζεται αποκλειστικά και μόνο για την συγκεκριμένη συναυλία.

Εισβολέας – Θέατρο Κήπου (10/6)

Τα πολλά “πρόσωπα” ενός από τους κορυφαίους έλληνες rappers δεν χρειάζονται συστάσεις. Προερχόμενος από την hip hop μάνα της Αθήνας, το Γαλάτσι, ήταν εκεί από την αρχή δίνοντας φωνή σε μια ολόκληρη γενιά. Ο Εισβολέας ανεβαίνει φέτος στη σκηνή γιορτάζοντας τα 25 χρόνια παρουσίας του στη μουσική!

Αλκίνοος Ιωαννίδης – Θέατρο Κήπου (11/6)

Η επανένωση της ιστορικής μπάντας του Αλκίνοου Ιωαννίδη αποτέλεσε ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός. Είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις και της ηχογράφησης του live album ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ, οι σπουδαίοι μουσικοί συνεχίζουν και αυτό το καλοκαίρι τις εμφανίσεις τους σε ιδιαίτερους χώρους και φεστιβάλ,  παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο δημιουργικότητα, συγκίνηση και ενέργεια.

Γιώργος και Νίκος Στρατάκης – Θέατρο Κήπου (13/6)

Μετά από το επιτυχημένο χειμερινό τους tour, οι  αγαπημένοι μας «πλανόδιοι μουσικοί» Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, παρέα με ολόκληρη την μουσική ομάδα τους, είναι έτοιμοι για την καλοκαιρινή τους πλέον περιοδεία για αυτό το όμορφο καλοκαίρι του 2024.

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Μονή Λαζαριστών (14/6)

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους συνθέτες – ερμηνευτές του σήμερα, έρχεται αυτό το καλοκαίρι να γεμίσει με ρυθμούς και μελωδίες όλη την Ελλάδα, με τραγούδια που αγαπήθηκαν εδώ και 2,5 δεκαετίες!

Μιλτιάδης Πασχαλίδης – Θέατρο Γης (14/6)

Ο Μίλτος Πασχαλίδης πιστός στο ραντεβού του ετοιμάζει και αυτό το καλοκαίρι τα πιο αξέχαστα μουσικά βράδια και έρχεται  στο θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 !

Anser – WE (14/6)

Ο Anser επιστρέφει, για να αποδείξει πως ό,τι αγαπάει δεν έχει τέλος. Την Παρασκευή 14 Ιουνίου δίνει ραντεβού με το κοινό της συμπρωτεύουσας στο WE. Στο πλευρό του σταθερά ο Eversor στα decks και ο Andri J.

ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ – Θέατρο Κήπου (15/6)

Το αγαπημένο 8μελές συγκρότημα από το Αλιβέρι της Εύβοιας χρησιμοποιεί την μουσική του ως μέσο έμπνευσης για έναν καλύτερο κόσμο.

FY – WE (15/6)

Ο “FY”, ο δημιουργός των μεγαλύτερων επιτυχιών της σημερινής γενιάς, όπως “Den Me Theloun”, “Superstar”, “Nisi” και πολλές ακόμη, ετοιμάζεται να χαρίσει στη σκηνή μια αξέχαστη νύχτα γεμάτη μουσική με πολλές εκπλήξεις!

Archive – Μονή Λαζαριστών (15/6)

Μετά από πέντε χρόνια από την καθηλωτική τους συναυλία στο Ηρώδειο, οι Archive επιστρέφουν δυναμικά με τον προπέρσινο δίσκο τους, “Call To Arms & Angels” στις αποσκευές τους, υποσχόμενοι μια αξέχαστη νύχτα που το φανατικό κοινό τους στη χώρα μας πρόσμενε καιρό.

Μαρίνα Σάττι – Μονή Λαζαριστών (17/6)

Pop, mainstream και ethnic, σαγηνευτική, αισθησιακή αλλά και τρυφερή, κυρίαρχη και λαμπερή, η Μαρίνα Σάττι, εκπροσώπησε φέτος την Ελλάδα στην Eurovision με το ΖARI της κατακτώντας την ενδέκατη θέση.

Σωκράτης Μάλαμας και Ιουλία Καραπατάκη – Θέατρο Γης (17/6)

Ο Σωκράτης Μάλαμας και η Ιουλία Καραπατάκη ετοιμάζουν βαλίτσες για ένα ακόμη μοναδικό μουσικό καλοκαίρι!

Σταύρος Σιόλας και Ρίτα Αντωνοπούλου – θέατρο Κήπου (17/6)

Ο Σταύρος Σιόλας και η Ρίτα Αντωνοπούλου τραγουδούν με την ξεχωριστή φλόγα στη φωνή αυτών που καίγονται σε κάθε συλλαβή και νότα. Η συνύπαρξη τους αποτελεί μια εξαιρετική συνεργασία και ένα σμίξιμο απολύτως φυσικό και αυτονόητο, μια που μοιράζονται την ίδια αγάπη και πάθος γι’ αυτό που κάνουν.

Social Waste και Θραξ Πανκc – Μονή Λαζαριστών (18/6)

Έρχονται από διαφορετικές επιρροές και συναντιούνται στα μουσικά Βαλκάνια! Χιπ χοπ οι μεν, punk οι δε, όμως μεγάλωσαν εδώ, στους ίδιους δρόμους και στην ίδια κουλτούρα και αγαπούν τα παραδοσιακά όργανα και μελωδίες δημιουργώντας εκρηκτικές μουσικές!

Μαρίνα Σπανού – Μονή Λαζαριστών (19/6)

Η Μαρίνα Σπανού έρχεται μαζί με την κιθάρα και τους μουσικούς της να μοιραστεί τις καινούργιες της ιστορίες, στη Θεσσαλονίκη.

Πάνος Βλάχος – Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών (20/6)

Στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών θα δώσει το «παρών» ο αγαπημένος Πάνος Βλάχος τον Ιούνιο. Ο άγνωστος τραγουδοποιός παρουσιάζει τραγούδια του γνωστού ηθοποιού σε ένα αυτοσχέδιο light metal λαϊκοέντεχνοpop πάρτυ με underground στοιχεία ethnic απολιτίκ trip hop.

Αλέκα Κανελλίδου  – Μονή Λαζαριστών (25/6)

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Αλέκα Κανελλίδου σε μια σπάνια, «συλλεκτική» εμφάνιση που θα κάνει αίσθηση, την Τρίτη 25 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών.

Ελένη Φουρέιρα – PAOK Sports Arena (26/6)

Η Ελένη Φουρέιρα, η κορυφαία pop star που έχει «μαγέψει» όλη την Ευρώπη, επιστρέφει με μία περιοδεία που θα αφήσει εποχή!

Ara Malikian – Μονή Λαζαριστών (26/6)

Ο Ara Malikian που κατάφερε να κάνει διάσημη σε όλο τον πλανήτη τη Misirlou μέσα από το Pulp Fiction του Quentin Tarantino -με ρεκόρ views στο YouTube- ο σπουδαίος βιολονίστας που κάνει δεξιοτεχνικά περάσματα από τον Bach και τον Paganini στον David Bowie, στη Björk, τους Radiohead, τους Led Zeppelin και τον Jimi Hendrix και αποθέωσε μουσικά τις ταινίες του Pedro Almodovar, θα δώσει συναυλία την Τετάρτη 26 Ιουνίου στo Φεστιβάλ της  Μονής Λαζαριστών.

Loreena McKennitt – Θέατρο Γης (27/6)

Τη Πέμπτη 27 Ιουνίου, η πόλη της Θεσσαλονίκης θα υποδεχθεί την απόλυτη μούσα της world/ethnic/folk μουσικής, την Καναδή Loreena McKennitt, στο Θέατρο Γης. Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα του ελληνικού κοινού, έρχεται να γοητεύσει το κοινό της Βορείου Ελλάδας, με το αδιανόητο ταλέντο και τη μαγική φωνή της, πέντε χρόνια μετά από την προηγούμενη, αξέχαστη εμφάνισή της.

DIRE STRAITS LEGACY – Μονή Λαζαριστών (29-30/6)

Ένα άπιαστο όνειρο και τεράστιο απωθημένο για το ροκ ακροατήριο της χώρας. Μια  μοναδική και πιθανόν τελευταία ευκαιρία για να απολαύσουμε ζωντανά μερικά από τα σπουδαιότερα rock τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτε.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Novel 729 – Μονή Λαζαριστών (1/7)

Τη Δευτέρα  1  Ιουλίου ο Novel 729 θα παρουσιάσει τον καινούριο του δίσκο “ΒΙΩΜΑ” για πρώτη φορά ζωντανά στη Θεσσαλονίκη.

Άννα Βίσση «Προτιμώ… Άννα Βίσση» Tour  - Γήπεδο Καλαμαριάς (1/7) 

Η Άννα Βίσση με την υπέροχη μπάντα της ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη, την καλοκαιρινή περιοδεία της με τον τίτλο: «Προτιμώ… Άννα Βίσση» Tour 2024.

Νατάσσα Μποφίλιου – Θέατρο Γης (2/7)

Έπειτα από τις εκρηκτικές χειμερινές εμφανίσεις της στη σκηνή του Vox στην Αθήνα και τις μεγάλες συγκινήσεις που προσέφερε στο πολυπληθές κοινό της, η Νατάσσα Μποφίλιου έρχεται με φόρα στο καλοκαίρι.

“A Night of Queen” με τους Bohemians – Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών (4/7)

Σε όλα αυτά θα μας μυήσουν οι «The Bohemians» που φέρνουν τους «Queen» μέσα από το δικό τους καλλιτεχνικό βλέμμα στο φετινό Φεστιβάλ Μονής 

METALLICA Tribute by SCREAM Inc – Μονή Λαζαριστών (5/7)

Ζήστε μια βραδιά με τα τραγούδια του καλύτερου ίσως συγκροτήματος Heavy Metal μουσικής στο κόσμο! Οι Metallica, το συγκρότημα με τα 8 βραβεία Γκράμι και πωλήσεις συνολικά 150 εκατομμυρίων άλμπουμ παγκοσμίως.

Bloody Hawk – Στάδιο Απόλλωνα Καλαμαριάς (6/7)

Ο Bloody Hawk επιστρέφει στους συναυλιακούς χώρους, το καλοκαίρι του 2024!

Δέσποινα Βανδή – Θέατρο Γης (8/7)

Φέτος η Δέσποινα Βανδή κλείνιε τα 30… χρόνια στο τραγούδι! «Σας καλώ όλους να γιορτάσουμε μαζί αυτά τα ξεχωριστά γενέθλια! Τα πάρτυ θα είναι πολλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, κάτω από την Πανσέληνο… Special Guest ο Mente Fuerte και μαζί μου θα είναι οι Kings».

Βασίλης Παπακωνσταντίνου – Θέατρο Γης (10/7)

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου πιο δυναμικός από ποτέ, με πάνω από πενήντα χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, συνεχίζει τα καλοκαιρινά του ραντεβού επί σκηνής και μας ταξιδεύει μέσα από τα αγαπημένα του τραγούδια.

ΕΘΙΣΜΟΣ – Θέατρο Δάσους (10/7)

Ο ΕΘΙΣΜΟΣ παρουσιάζει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη το νέο του δίσκο ‘’Millennials’’, τη Τετάρτη 10 Ιουλίου στο Θέατρο Δάσους.

Γιάννης Χαρούλης – Θέατρο Γης (17/7)

Ο Γιάννης Χαρούλης για ακόμη ένα καλοκαίρι θα μας ενώσει με τη μουσική του κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Γιώργος Περρής – Μονή Λαζαριστών (18/7)

Το Θέατρο Μονής Λαζαριστών γίνεται σταθμός για την καλοκαιρινή περιοδεία του Γιώργου Περρή που θα φέρει κάτι από τη μαγεία της μουσικής του σε κάθε πόλη της Ελλάδας που θα εμφανιστεί.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
 
Νατάσα Θεοδωρίδου – Θέατρο Γης (28/8)

Ένα μαγικό καλοκαίρι σχεδιάζει φέτος η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, τραγούδια, έρωτα και συγκίνηση, όπως μόνο εκείνη ξέρει.
 
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
 
James – Θέατρο Γης (3/9)

Οι James επιστρέφουν στη χώρα μας επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό. Θα συναντηθούν και πάλι με τους χιλιάδες Έλληνες fans που ανυπομονούν για δύο ακόμη ιστορικές συναυλίες του αγαπημένου ροκ συγκροτήματος.

Γιάννης Αγγελάκας & 100°C – Θέατρο Γης (9/9)

Ο Γιάννης Αγγελάκας επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη με μια εκρηκτική γιορτή στις 9 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης. Στο πλευρό του θα βρίσκονται οι 100°C, το πολυφωνικό σχήμα Διώνη και τρίο εγχόρδων! Ο Γιάννης Αγγελάκας θα παρουσιάσει την “Ηλεκτρική Καρέκλα”, μια περιπέτεια γεμάτη μουσική από την πλούσια διαδρομή του.

60 Χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος – Θέατρο Γης (13/9)

Ο κοσμαγάπητος συνθέτης των μεγαλύτερων διαχρονικών λαϊκών επιτυχιών, Χρήστος Νικολόπουλος, γιορτάζοντας τα 60 χρόνια ενεργούς δράσης, καταξίωσης και προσφοράς στον πολιτισμό στα μουσικά δρώμενα της χώρας, ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024. 

IL DIVO – Θέατρο Γης (17/9)

Οι IL DIVO, το διασημότερο classical crossover μουσικό σχήμα όλων των εποχών που πάντρεψε το κλασικό με το σύγχρονο, επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη για μια μοναδική παράσταση!

Λόγος Τιμής – Θέατρο Γης (21/9)

Οι Λόγος Τιμής γιορτάζουν 11 χρόνια μουσικής με μεγαλειώδεις συναυλίες ανά την Ελλάδα.
Επόμενο Προηγούμενο
 

Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος “cine AYRA”

Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος “cine AYRA”

11:38 20/6/2024

Από σήμερα 20 Ιουνίου έως και Τετάρτη 26 Ιουνίου

Σειρήνες συναγερμού στην Καλαμαριά την Πέμπτη 20 Ιουνίου

Σειρήνες συναγερμού στην Καλαμαριά την Πέμπτη 20 Ιουνίου

11:36 20/6/2024

Ο Δήμος Καλαμαριάς ενημερώνει κατοίκους και επισκέπτες ότι την Πέμπτη 20 Ιουνίου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Πέμπτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Πέμπτη στην Καλαμαριά

09:00 20/6/2024

Πέμπτη 20/6

Καλοκαίρι στις βιβλιοθήκες του Δήμου Καλαμαριάς: «Από τη Γη ως τον ουρανό…» μ’ ένα βιβλίο παιδικό…

Καλοκαίρι στις βιβλιοθήκες του Δήμου Καλαμαριάς: «Από τη Γη ως τον ουρανό…» μ’ ένα βιβλίο παιδικό…

18:50 19/6/2024

Τα βιβλία, κατά τη γνωστή φράση του Νικηφόρου Βρεττάκου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τετάρτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τετάρτη στην Καλαμαριά

09:00 19/6/2024

Τετάρτη 19/6

Το πάρκο μέσα από τα μάτια των παιδιών: Οι μαθητές της Καλαμαριάς στέλνουν ηχηρό μήνυμα για τη γειτονιά και την πόλη μας

Το πάρκο μέσα από τα μάτια των παιδιών: Οι μαθητές της Καλαμαριάς στέλνουν ηχηρό μήνυμα για τη γειτονιά και την πόλη μας

13:00 18/6/2024

Το σχολείο τους βρίσκεται σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τρίτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τρίτη στην Καλαμαριά

09:00 18/6/2024

Τρίτη 18/06

Στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς και ο Νίκος Οικονομόπουλος

Στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς και ο Νίκος Οικονομόπουλος

16:00 17/6/2024

Εκτός από την Αννα Βίσση ,την Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται στο Γήπεδο του Απόλλωνα!

Φιλανθρωπική συναυλία για τα 50 χρόνια της Ι. Μ. Ν. Κρήνης & Καλαμαριάς στην πλαζ Αρρετσούς

Φιλανθρωπική συναυλία για τα 50 χρόνια της Ι. Μ. Ν. Κρήνης & Καλαμαριάς στην πλαζ Αρρετσούς

14:00 17/6/2024

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 και ώρα 20:30 στην πλαζ Αρετσούς

Υπενθύμιση λήξης προθεσμίας κατάθεσης των αιτήσεων για εγγραφή στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Υπενθύμιση λήξης προθεσμίας κατάθεσης των αιτήσεων για εγγραφή στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

12:30 17/6/2024

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 λήγει η προθεσμία

Κλασικά Έπιπλα