Η νέα καμπάνια για τα αξιοθέατα κοντά στη Θεσσαλονίκη

21/9/2017 07:47    Μόνο 60 λεπτά μακριά
«Μόνο 60 λεπτά μακριά! – Just 60 minutes away!» είναι ο τίτλος της της νέας καμπάνιας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που υλοποιείται μέσω της Αντιπεριφέρειας Τουρισμού και Πολιτισμού της Π.Κ.Μ., η οποία παρουσιάζει θεματικά στον επισκέπτη τα αξιοθέατα της περιοχής, δίνοντας ξεχωριστή έμφαση στην εγγύτητά τους από την πόλη της Θεσσαλονίκης. 

Η καμπάνια υλοποιείται μέσω 20 σταθερών σταντ ελαφράς μεταλλικής κατασκευής δύο όψεων, στη μία πλευρά των οποίων απεικονίζεται ο ενιαίος χάρτης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με σημείο ένδειξης για το πού βρίσκεται ο επισκέπτης, ενώ στην άλλη πλευρά του σταντ παρουσιάζεται ένα από τα μοναδικά αξιοθέατα της Περιφέρειας. Μάλιστα στον χάρτη επισημαίνεται και η οδική διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθήσει ο ταξιδιώτης για να επισκεφθεί το συγκεκριμένο αξιοθέατο. Τα σταντ αυτά έχουν τοποθετηθεί σε επιλεγμένους εξωτερικούς χώρους της Θεσσαλονίκης, όπου συγκεντρώνονται συνήθως επισκέπτες της πόλης (Λιμάνι, ΚΤΕΛ, κτλ). Κάποια από αυτά τα σταντ έχουν τοποθετηθεί εντός του χώρου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και έχουν τη δυνατότητα οι πολυάριθμοι επισκέπτες της Έκθεσης να τα δουν.

Σκοπός της καμπάνιας είναι να παρουσιάσει στον περιηγητή της Θεσσαλονίκης το ενοποιημένο τουριστικό προϊόν της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που περιλαμβάνει αξιοθέατα, μνημεία και πλήθος άλλων τουριστικών, πολιτιστικών και φυσιολατρικών πόρων σε μικρή απόσταση μεταξύ τους. Έτσι, διευκολύνει την περιήγηση του επισκέπτη σε ποικίλες θεματικές διαδρομές της επιλογής του σε μικρό χρονικό διάστημα. 

«Στο πλαίσιο της ενοποιημένης παρουσίασης του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειάς μας, υλοποιούμε μια νέα, πρωτότυπη καμπάνια με τίτλο “Μόνο 60 λεπτά μακριά! – Just 60 minutes away”, που αναδεικνύει τα τουριστικά, πολιτιστικά και ιστορικά αξιοθέατα της περιοχής μας, τα οποία βρίσκονται σε απόσταση μόλις μίας ώρας από την πόλη της Θεσσαλονίκης. Με τον τρόπο αυτό, αναδεικνύουμε τις πολλαπλές τουριστικές δυνατότητες και τις απαράμιλλες ομορφιές του τόπου μας, προτείνοντας στους επισκέπτες μια ευρεία δέσμη σύντομων θεματικών διαδρομών που μπορούν να επιλέξουν», υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Αλέξανδρος Θάνος.



halkidikifocus

Επόμενο Προηγούμενο
 

«Ερωφίλη» από το Θέατρο του Άλλοτε στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη»

«Ερωφίλη» από το Θέατρο του Άλλοτε στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη»

18:00 26/1/2025

Η πιο τολμηρή παράσταση της χρονιάς

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Κυριακή στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Κυριακή στην Καλαμαριά

10:00 26/1/2025

Κυριακή 26/1

Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 26/1

Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 26/1

19:00 25/1/2025

Κυριακή 26/1

Δίωρα μαθήματα σε όλα τα Λύκεια για την ενημέρωση των μαθητών για το Ψηφιακό Φροντιστήριο

Δίωρα μαθήματα σε όλα τα Λύκεια για την ενημέρωση των μαθητών για το Ψηφιακό Φροντιστήριο

15:00 25/1/2025

Τουλάχιστον δύο διδακτικές ώρες

Εφημερεύοντα Φαρμακεία το Σάββατο στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία το Σάββατο στην Καλαμαριά

10:00 25/1/2025

Σάββατο 25/1

Θέατρο Σοφούλη:

Θέατρο Σοφούλη: "Shifts” από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού «Α. Καφαντάρη»

20:00 24/1/2025

Σάββατο 25/1 στις 21:00

Η Καλαμαριά υποδέχεται την Κύπρο

Η Καλαμαριά υποδέχεται την Κύπρο

17:00 24/1/2025

Στο Remezzo η φωτογραφική έκθεση «Χειρόγραφα Παιδείας και Ελευθερίας στην Κύπρο 15ος-19ος αιώνας» - 25/01 - 7:00 μμ - 9:00 μ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Παρασκευή στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Παρασκευή στην Καλαμαριά

10:00 24/1/2025

Παρασκευή 24/1

Τα παιδιά σχεδιάζουν την Καλαμαριά

Τα παιδιά σχεδιάζουν την Καλαμαριά

17:23 23/1/2025

Συμμετοχικό εργαστήρι αποκλειστικά για παιδιά στο Βυζάντιο - 26/01 - 11:00 πμ - 1:00 μμ

Προγραμματισμένη διακοπή νερού την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2025

Προγραμματισμένη διακοπή νερού την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2025

11:28 23/1/2025

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης

Κλασικά Έπιπλα