Thessaloniki Beer Festival 2024

29/8/2024 12:09    Πέμπτη 29/8 – Κυριακή 1/9
Το Thessaloniki Beer Festival 2024 έρχεται για να προσφέρει και φέτος την απόλυτη εμπειρία ποιοτικού ζύθου σε όλους τους λάτρεις της μπύρας! Το τετραήμερο από την Πέμπτη 29 Αυγούστου έως και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ – TIF Helexpo μετατρέπεται στο μεγαλύτερο beer garden της Ελλάδας με περισσότερα από 30 Beer Kiosks, 150 ετικέτες μπύρας από Ελλάδα και εξωτερικό, το εντυπωσιακό LIVE Music Stage και το ειδικά διαμορφωμένο Street food area. Lager, Pilsner, IPA, Stout, Pale Ale, Porter όποια κι αν είναι η αγαπημένη σας, θα έχετε την ευκαιρία να την απολαύσετε στο Thessaloniki Beer Festival, στη μεγαλύτερη γιορτή μπύρας στην Ελλάδα.

Για ακόμα μια χρονιά στο φεστιβάλ θα συμμετάσχουν αρκετά ανεξάρτητα μικροζυθοποιία, που δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό και λαμβάνουν μέρος για πρώτη φορά σε κάποια εκδήλωση φέρνοντας στη διοργάνωση τις νέες και ιδιαίτερες γεύσεις τους. Επιπλέον, τα πρώτα 2500 εισιτήρια που θα δίνονται ανά ημέρα περιλαμβάνουν αναμνηστικό reusable ποτήρι [Beer Tasting Glass]! Τέλος, ολόκληρος ο προαύλιος χώρος της Δ.Ε.Θ. θα μετατραπεί σε ένα τεράστιο, ανοιχτό beer garden – rest area, με δυνατότητα φιλοξενίας χιλιάδων επισκεπτών. Το τετραήμερο το φεστιβάλ θα λειτουργεί από τις 5 το απόγευμα μέχρι και τις 12 το βράδυ.

Tο μουσικό πρόγραμμα του Thessaloniki Beer Festival 

Η έναρξη προβλέπεται εκρηκτική όταν θ’ ανέβουν την Πέμπτη 29 Αυγούστου στο Live stage οι Nightstalker, το σπουδαίο rock συγκρότημα από την Αθήνα. Πιστοί όσο λίγοι στο αυθεντικό rock ‘n’ roll attitude και στο φανατικό κοινό τους, επιστρατεύουν εντυπωσιακά riffs, εθιστικά ρεφρέν, groovy ρυθμούς και ψυχεδελικές εκρήξεις, για να φτιάξουν rock ’n’ roll ύμνους ανατινάζοντας ξανά και ξανά τα stages όπου κι αν βρεθούν. Πιο πριν θα έχουν ετοιμάσει το κλίμα κατάλληλα οι Naxatras με τη psychedelic rock απόλαυση που προσφέρουν.

Το πρόγραμμα συνεχίζει το ίδιο δυναμικά και η Παρασκευή [30/8] με τους ΧΑΤ ΤΡΙΚ, η δράση των οποίων στην punk rock σκηνή τους έχει καθιερώσει ως ένα από τα πιο δημοφιλή και επιδραστικά σχήματα. Όπως πάντα, έτσι και στο TBF oι ΧΑΤ ΤΡΙΚ επί σκηνής θα δείξουν γιατί οι ζωντανές εμφανίσεις τους αποτελούν ένα από τα δυνατά τους σημεία δημιουργώντας μια εκρηκτική ατμόσφαιρα. Νωρίτερα οι Los Tre, το funk-jazz trio που αυτοσχεδιάζει συνδυάζοντας παγκόσμιες μουσικές παραδόσεις, που αποδίδονται μέσω ηλεκτρικού ήχου, ενσωματώνοντας στοιχεία ψυχεδέλειας της δεκαετίας του ’70, θα μας παρασύρουν στα μουσικά μονοπάτια τους.

Το Σάββατο [31/8] η hardcore punk μπάντα των Vodka Juniors Θα μας απογειώσει με το μουσικό της ύφος που είναι ένα μείγμα από hardcore punk της δεκαετίας του ’80, μελωδικά στοιχεία, χαρούμενα ρεφρέν και γρήγορα, καλπάζοντα ντραμς. Το απόγευμα οι 63 High, η μπάντα που δονεί σε ska-punk ρυθμούς τη Θεσσαλονίκη εδώ και σχεδόν εικοσιπέντε χρόνια, θα ανέβουν στη σκηνή του Festival προκειμένου να μας θυμίσουν πώς γίνονταν τα σωστά, γεμάτα ενέργεια live μεταφέροντας την πηγαία ένταση της μουσικής τους.

Τέλος, την Κυριακή [1/9] το Festival υποδέχεται τους Mikro με τον «πολύμορφικό» ήχο τους που μοιράζεται ανάμεσα σε electronica, dance, break beat, drum n bass, pop και disco. Πιο νωρίς θα έχει ετοιμάσει το κλίμα το Dance & Electronic συνεργατικό band project της παραγωγού Kalipo και των DJ/παραγωγών Local Suicide με τίτλο Dina Summer. Χρησιμοποιώντας μόνο δύο συνθεσάιζερ κι ένα μικρόφωνο, το new-wave τρίο Dina Summer ξεφεύγει από τις υποτονικές συμβάσεις και εκτοξεύεται, μαζί τους κι εμείς, απευθείας σε μια νέα εποχή της σκοτεινής ντίσκο!

Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη (29/8) – Κυριακή (1/9): 17:00 – 00:00

Τιμές Εισιτηρίων:
Γενική Είσοδος: 5€ | Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών [Οι 2.500 πρώτοι επισκέπτες ανά ημέρα θα λαμβάνουν αναμνηστικό reusable cup στην είσοδο]

Προπώληση – Διάθεση Εισιτηρίων:
E -Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link:
https://www.more.com/happenings/festival/thessaloniki-beer-festival-2024/

Official Facebook Page: https://www.facebook.com/SoulfoodThessaloniki/
Official Instagram Page: https://www.instagram.com/soulfoodthessaloniki/?hl=en
Official Facebook Event: https://www.facebook.com/events/718568526983944
Επόμενο Προηγούμενο
 

Παιδικό Θέατρο: «Η Τοσοδούλα» στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης–Τεχνόκοσμος

Παιδικό Θέατρο: «Η Τοσοδούλα» στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης–Τεχνόκοσμος

17:00 1/5/2025

11 Μάι - 25 Μάι 2025

Αλλάζω σύστημα θέρμανσης και θερμοσίφωνα: Ρεκόρ αιτήσεων

Αλλάζω σύστημα θέρμανσης και θερμοσίφωνα: Ρεκόρ αιτήσεων

13:00 1/5/2025

Πότε λήγει η προθεσμία

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Πέμπτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Πέμπτη στην Καλαμαριά

09:00 1/5/2025

Πέμπτη 1/5

Οι Μόνιμες Εκθέσεις του Λαογραφικού & Εθνολογικού Μουσείου Μακεδονίας-Θράκης στη Θεσσαλονίκη

Οι Μόνιμες Εκθέσεις του Λαογραφικού & Εθνολογικού Μουσείου Μακεδονίας-Θράκης στη Θεσσαλονίκη

20:00 30/4/2025

Οι Μόνιμες Εκθέσεις του Λαογραφικού & Εθνολογικού Μουσείου Μακεδονίας-Θράκης στη Θεσσαλονίκη

Η Παιδική Θεατρική Παράσταση “Χωνάκι Παγωτό” στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης-Τεχνόκοσμος

Η Παιδική Θεατρική Παράσταση “Χωνάκι Παγωτό” στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης-Τεχνόκοσμος

18:00 30/4/2025

11 Μάι - 25 Μάι 2025

Ανθοέκθεση Θεσσαλονίκης 2025 στον Υπαίθριο Χώρο της ΔΕΘ-Helexpo

Ανθοέκθεση Θεσσαλονίκης 2025 στον Υπαίθριο Χώρο της ΔΕΘ-Helexpo

14:00 30/4/2025

26 Απρ - 11 Μάι 2025

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τετάρτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τετάρτη στην Καλαμαριά

09:00 30/4/2025

Τετάρτη 30/4

Με προσωπικό ασφαλείας τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ την Πρωτομαγιά

Με προσωπικό ασφαλείας τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ την Πρωτομαγιά

20:00 29/4/2025

24ωρη απεργία από τους εργαζόμενους

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κηφισιά και στο Καραμπουρνάκι

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κηφισιά και στο Καραμπουρνάκι

18:00 29/4/2025

Ο Δήμος Καλαμαριάς ενημερώνει ότι λόγω της εκτέλεσης των εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κηφισιά και στο Καραμπουρνάκι

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κηφισιά και στο Καραμπουρνάκι

17:00 29/4/2025

Ο Δήμος Καλαμαριάς ενημερώνει ότι λόγω της εκτέλεσης των εργασιών

Κλασικά Έπιπλα